We Care

Onze inzet voor duurzaamheid

Griffon is een merk van Bolton Adhesives, de lijmdivisie van Bolton Group. Bij Bolton Group staat duurzaamheid hoog in het vaandel, onder de noemer We Care. 
 

WE CARE - ONZE INZET VOOR DUURZAAMHEID

Voor Bolton Group betekent duurzaamheid verantwoord te werk gaan met het milieu, de mensen en de samenleving. We Care is de naam van ons duurzaamheidsprogramma. We handelen met respect voor de bronnen van de aarde, we dragen bij aan een duurzamere toekomst en we stellen de behoeften van toekomstige generaties veilig.

We Care is gebaseerd op drie pijlers: sourcing, producing en people

 

We Care
Naar boven

Drie pilaren

Naar boven

We care elke dag

We ontwikkelen hoogwaardige producten voor verschillende doelgroepen. Van de jongste leerlingen op school tot professionals in het werkveld; voor iedereen bieden wij een passende oplossing voor hechtmiddelen. We streven voortdurend naar verbetering van onze producten en bieden innovatieve oplossingen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, eindgebruikers en aan die van toekomstige generaties.

Door het zorgvuldig selecteren van verpakkingsmaterialen verbeteren we de levenscyclus van het product. Van productie en veilig gebruik en opslag, tot en met verwijdering:

- We streven ernaar zoveel mogelijk gerecyclede en recyclebare verpakkingen voor onze producten te gebruiken.

- We gebruiken dunwandige kokers voor onze op water- en polymeer gebaseerde montagelijmen, wat leidt tot een vermindering van het gebruik van kunststoffen met ongeveer 15% in vergelijking met de marktstandaarden.

Naar boven

Contact

We willen een open dialoog aangaan met alle belanghebbenden. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

Bolton Adhesives

Adriaan Volker Huis
14e verdieping 
Oostmaaslaan 67
3063 AN Rotterdam

Telefoon:  +31 (0)88 3 235 700
E-mail: info@boltonadhesives.com

Naar boven